Husselmeppen bij LTC Gulpen

Iedere donderdagavond vanaf 20.00 is er Husselmeppen bij tennisvereniging LTC Gulpen.
Dit Husselmeppen is zowel voor leden als niet-leden. Niet-leden kunnen deze avond een keertje meespelen op basis van introducé.
Husselmeppen is een hele fijne manier om kennis te maken met tennis en LTC Gulpen. Kom vrijblijvend een keertje een bezoekje brengen aan ons tennispark, gelegen aan de Ringweg in Gulpen.
Voor meer info kun je bellen naar Truus Crijns 06-33767292.
Wat is Husselmeppen?
Husselmeppen is tennissen met een partner, zonder afspraak. Je loopt rond 19.45 binnen bij de tennisvereniging, waarna rond 20.00 uur alle aanwezigen wordt gevraagd een kaart te trekken.
Op basis van deze kaart worden duo’s gevormd die een dubbelwedstrijd spelen tegen een ander duo. De duur van de wedstrijd is 45 minuten. Na 45 minuten wordt ongeveer 15 minuten gepauzeerd. Na deze pauze worden opnieuw kaarten getrokken en nieuwe duo’s gevormd. Husselmeppen is lekker ontspannen sporten, genieten van de frisse lucht en minimaal twee leuke partijtjes tennis spelen.
Na afloop kan er natuurlijk gezellig worden nagepraat over de fantastische returns en punten die je hebt gescoord. Blijven hangen in de kantine van LTC Gulpen is geen verplichting, maar wel gezellig. De zogenaamde ‘derde helft’ is vrijblijvend!
Voor meer informatie over LTC Gulpen, kijk op onze website www.ltcgulpen.nl Misschien ontmoeten we elkaar een keertje op de donderdagavond, de Husselmep-avond van LTC Gulpen.