Toegang natte deel kantine

Toegang natte deel kantine (WC en douches)

Het bestuur is blij dat het eerste project, dat ze zich voorgenomen heeft, inmiddels gerealiseerd is.

Vanaf het nieuwe seizoen is het natte deel van onze kantine (wc en douches) ook toegankelijk voor de mensen die overdag tennissen.

Hiertoe kun je je KNLTB-pas 2018 gebruiken. Er is een reader geplaatst bij de hoofdingang van de kantine. Als je je KNLTB pas hierdoor haalt, kun je dus toegang verkrijgen tot het “natte” deel van de kantine.

De kantine zelf kan alleen met een sleutel geopend worden. Deze zal dus niet toegankelijk zijn voor mensen die overdag tennissen.

Bij het afsluiten van de ingangsdeur, dient de deur naar dit natte gedeelte niet meer afgesloten te worden, maar alleen dichtgeduwd te worden. M.a.w. niet het slot erop zetten, want anders werkt dit systeem niet meer.

De leden die overdag tennissen, moeten er natuurlijk wel op letten dat zij bij vertrek dus deze deur weer dichtduwen, als ze gebruik maken van het “natte” deel van de kantine.

Elk jaar opnieuw zal het programma zodanig ingesteld worden, dat alleen de KNLTB passen van dat jaar geldig zijn. M.a.w. oude passen kun je dan niet meer gebruiken.

Als de onderhandelingen met de Gemeente omtrent de parkeerplaats lukken, zal ook op het nieuwe toegangshek deze beveiliging worden geplaatst. Alleen leden kunnen dan nog het terrein op.

Voor toeristen of eenmalige huurders van een baan zijn er een aantal extra kaarten, die ze tegen betaling van een borg kunnen verkrijgen bij Vliegen.

Daarnaast zal ook onze trainer Wim Bisschoffs natuurlijk zo’n kaart krijgen.